Home 20/20 Vision
Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
20/20 vision

20/20 vision Europe BV is leverancier en ontwikkelaar van de softwareoplossing 20/20 vision. 20/20 vision is een modulaire oplossing die het gehele procurement proces optimaliseert. Met 20/20 vision wordt proactieve budgetbewaking, transparant inkoopmanagement en kostenbesparende factuurverwerking gerealiseerd. Daarnaast biedt 20/20 vision de [e] business connector om digitale bestandsuitwisseling tussen klant en leverancier mogelijk te maken. Een variant van de [e]business connector is [e]Invoicing. Hiermee kunnen elektronische facturen compliant met de Europese regelgeving van alle lidstaten worden verstuurd.

20/20 vision is een standaard oplossing, welke op maat ingericht wordt zodat het uw specifieke situatie optimaal ondersteund. Een implementatie van 20/20 vision helpt om uw procurement proces SOX compliant te maken. Het verhoogt de efficiency en transparantie en heeft daarmee een zeer korte terugverdientijd. 20/20 vision Europe BV is een procurement specialist en concentreert zich volledig op dit proces.

Unieke eigenschappen 20/20 vision;

· Ontwikkeling volledig in eigen beheer;
·
Procurement specialist;
·
Budgetbewaking geïntegreerd in het operationele proces;
·
One stop shopping (geen derden nodig);
·
[e]Business connector voor elektronische berichtuitwisseling;
·
[e]Invoicing voor het compliant versturen van elektronische facturen;
·
Visionair (samen met u).


Factuurverwerking
De factuur vormt de afsluiting van de aankoopopdracht, waarna deze wordt afgehandeld en afgesloten. Met de software van 20/20 vision worden inkomende gescand en semiautomatisch gecodeerd. Vervolgens wordt de inkoopfactuur automatisch gedistribueerd via het ingerichte procuratiemodel, volgens de regels binnen uw organisatie.

Inkoopmanagement
De professionele software van 20/20 vision regelt de goedkeuring en verwerking van leverancierscontracten en investeringen. Functiescheiding en werkprocedures zorgen voor helder inzicht. Contractbeheer en contractbewaking zijn binnen 20/20 vision vastgelegd. Het proces van goedgekeurde koopopdrachten wordt gekoppeld aan directe boeking en uw budget.

Budgetbewaking
Het eenvoudigweg budgettair beheren van omvangrijke trajecten is binnen veel organisaties een ongrijpbaar onderwerp. Niet als u gebruikt maakt van 20/20 vision. Door registratie van verplichtingen integreert de software volledig met de budgetten uit uw financiële systeem. Tijdens de invoer van de contracten en koopaanvragen wordt direct gecontroleerd wat de impact hiervan is op het budget.

[e]Invoicing
De [e]Invoicing module van 20/20 vision kan de volledige factuurverzending overnemen van uw financieel systeem. Uw facturen zijn via XML (extended markup language), PDF- en/of TIF-bestand digitaal aan uw klant beschikbaar te stellen. Daarnaast blijft er de mogelijkheid om facturen te printen voor de klanten die nog niet zo ver zijn. In een handomdraai kunt u dus nu elektronisch facturen verzenden en een terugkoppeling ontvangen over de ontvangst en verwerking van uw facturen.

Interne Controle
Een goed beheer van werk- en documentstromen is van doorslaggevend belang voor uw interne controle. 20/20 vision biedt zeer geavanceerde workflowmanagement software, voor optimaal werkstroombeheer en betrouwbaar documentbeheer. U bent volledig “in control” en geeft vorm aan uw eigen goedkeuringsproces.